English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

++Sitene Ekle

22 Mart 2013 Cuma

TRABZON KALEBODUR SERAMİK BANYO TADİLAT




BANYO DEKORASYON TADİLAT 

              Sabahleyin uyandığınız da güne sağlıklı ve zinde başlamak için güzel bir duş alırsınız.. Tüm gün yoruldunuz yada bir sürü işle uğraştınız , stres dolu heyecan dolu günün akşamında yatağınıza girmeden önce suyun içinde 5 10 dakika keyif yapmak ne iyi gelir rahat bir uyku için... Özellikle evinizde bu kadar konforlu ve şık bir banyonuz varsa...Sizinde şık ve konforlu banyonuz olsun. Ne dersiniz ?

















Banyonuzu ister eski fayansları ( seramikleri ) söküp sonra yeni seramik yapıyoruz, ister sökmeden kullandığımız  özel  ilaç ve seramik yapıştırıcı ile sağlıklı ve hızlı bir şekilde zaman almadan uyguluyoruz. Banyonuza uygun banyo dolanı,duşakabin,klozet yada gömme rezervuar ları yerine göre uygulayıp banyonuzun kullanışını arttırıyoruz..

           Farklı tasarımlar ile kaliteli işçilik ve uygun fiyat arıyorsanız bize mutlaka uşalın...

























 Banyo dekorasyonumu yapacaksınız yada eski banyonuzu yeniden mi dekore edeceksiniz ? Size güzel fikirler verebiliriz. Banyo dekorasyonu yapmadan önce sizin sececeğiniz ve beğeneceğiniz seramik renkleri ve modelleri, banyo dolapları, duşakabin modellerini belirleyip istediğiniz kalitede ve zamanda titiz calışmalarımız ile sizlere hizmet veriyoruz.. 














1 yorum:

MANTOLAMA NASIL YAPILIR